Dezbatere
Invitat: Mihaela Rădoi
Vă invităm să participați la dezbaterea Cât timp durează uitarea? Identitate și rol în perioada comunistă, dedicată înțelegerii rolului femeilor în perioada comunistă.
La întrebarea despre cât timp durează uitarea sau vindecarea după o experiență traumatică, cum ar fi trăirea în perioada comunistă, răspunsul este complex și variază de la o persoană la alta. Procesul de vindecare poate dura ani sau chiar decenii, influențat de factori precum suportul social, experiențele individuale și resursele psihologice.
Mihaela Rădoi este doctor în sociologie (teza cu titlul Devianța socială și dependența de substanțe) și conferențiar universitar în cadrul Departamentului de Sociologie şi Asistenţă Socială, Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.
Principalele sale domenii de interes vizează sociologia sănătății, starea de bine, formarea profesională, deontologia, și adicțiile. Face parte din comitetul de redacție a Analelor Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Secțiunea Sociologie și Asistență Socială. Este autor al mai multor capitole de cărți și studii publicate în reviste de specialitate din țară și străinătate.
Parteneri: Universitatea de Arte G. Enescu Iași, Institutul de Cercetare Multidisciplinara in Arta (ICMA), Universitatea „Al.I. Cuza” din Iași, Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice, Ness
Parteneri media: PROPAGARTA, ASOCIATIA EMPOWER ART & ARTISTS, Revista Modernism, Asociatia PIN pentru Promovarea Tehnologiei si lndustriilor Creative, PIN Magazine